Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος»: Στειρώθηκαν δωρεάν 113 αδέσποτα σκυλιά και γάτες

Το Σωματείο ευχαριστεί γιατρούς, εθελοντές και Δήμο Καβάλας για την επιτυχή ολοκλήρωση άλλης μιας προσπάθειας για τη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων στην Καβάλα

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και κυρίως χωρίς απώλεια οι δωρεάν στειρώσεων σε αδέσποτα ζώα από ο ιατρικό team και τους εθελοντές και εθελόντριες του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος».

Συνολικά στειρώθηκαν 113 ζώα εκ των οποίων 79 ήταν αδέσποτες γατούλες (66 θηλυκές και 14 αρσενικές) και 34 αδέσποτοι σκύλοι (26 θηλυκά και 8 αρσενικά), μια ακόμη επιτυχής προσπάθεια για τη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων στην Καβάλα.

Το Σωματείο ευχαριστεί όλο τον κόσμο που έπιασε και μετέφερε όλα αυτά τα αδέσποτα ζωάκια στο κτηνιατρείο και για τη φιλοξενία που τους παρείχαν για τουλάχιστον 24 ώρες, ώσπου να διαπιστωθεί ότι ήταν έτοιμα για την επανένταξή τους.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές μας, Παναγιώτη, τον Δημήτρη,(ταξιδιαρα ψυχη) τον Κώστα Γιτίσογλου που εκτός τη βοήθειά του την ώρα των στειρώσεων, έτρεξε και ένα απόγευμα μετά τις στειρώσεις και έπιασε ένα αδέσποτο για να το μεταφέρει την άλλη μέρα το συνεργείο του Δήμου σε εμάς και να στειρωθεί, τον Ηλία πρόεδρο του φιλοζωικού «Αδεσποτάκια Καβάλας», τον Μίλτο, τον κ. Ουρανό και τα μέλη μας για την αμείωτη και ακατάπαυστη βοήθεια όλες αυτές τις μέρες. Τον αγαπημένο μας γιατρό Μιχονίδη Θωμά για την παραχώρηση του κτηνιατρείου του και την επίσης σημαντική βοήθειά του μαζί με τη συνεργάτιδά του Σοφία, τον Δήμο Καβάλας, την κ. Ζωή Κοντού, πρόεδρο στην Ελλάδα της υπέροχης οργάνωσης Vets In Action και τέλος τους καταπληκτικούς αυτούς γιατρούς που δε σήκωσαν κεφάλι όλες αυτές τις μέρες πετυχαίνοντας για μία ακόμα φορά ένα αξιοθαύμαστο έργο! Σας ευχαριστούμε όλους και έναν έναν ξεχωριστά, γιατί όλοι μαζί επιτελούμε έργο σημαντικό και αδιαμφισβήτητο», αναφέρει ο «Αίσωπος» με ανακοίνωσή του.