Θόδωρος Μουριάδης: Ο Θεός να δώσει δύναμη σε όσους είδαν τη ζωή τους να αλλάζει με τόσο δραματικό τρόπο

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Καβάλας, για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών – Έκτακτη λειτουργία του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου για τους τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος

Σε όλους όσους δίνουν την μάχη για να κρατηθούν στη ζωή αλλά και στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, αναφέρεται στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Καβάλας. Ο Θόδωρος Μουριάδης τονίζει ότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της χώρας ενώ κάνει γνωστό ότι σε συνεννόηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας αποφασίστηκε να λειτουργήσει εκτάκτως το απόγευμα της Τετάρτης (17:00 – 19:00) το Τμήμα Αιμοδοσίας, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο των υγειονομικών υπηρεσιών για την περίθαλψη των τραυματιών της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Το μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας αναφέρει:

«Τούτες τις ώρες η σκέψη όλων μας βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή και στις οικογένειες των δεκάδων συμπατριωτών μας, οι οποίοι σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες των τελευταίων ετών, που βύθισε στο πένθος όλη τη χώρα.

Ο Δήμος Καβάλας είναι στη διάθεση των αρμοδίων φορέων για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας κριθεί απαραίτητη τις επόμενες ημέρες.

Ήδη σε επικοινωνία που είχα με τον Διοικητή του νοσοκομείου Καβάλας, Αχιλλέα Γερόπουλο, αποφασίσαμε να λειτουργήσει εκτάκτως σήμερα το απόγευμα (17:00 – 19:00) το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης μας, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο των υγειονομικών υπηρεσιών που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή της Θεσσαλίας, για την περίθαλψη των τραυματιών της αμαξοστοιχίας.

Εύχομαι ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όσους είδαν τη ζωή τους να αλλάζει κατά τρόπο δραματικό τις τελευταίες ώρες».