«Έφυγε» ο Mike, ο αγαπητός σε όλους αδέσποτος σκύλος του κέντρου της Καβάλας. Τον χτύπησε αυτοκίνητο

Ο οδηγός που τον χτύπησε τον εγκατέλειψε στον δρόμο-Η συγκινητική ανάρτηση από το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος»

Ο Mike, ένας αγαθός και ήσυχος αδέσποτος «γίγαντας» που περιφέρονταν στο κέντρο της Καβάλας, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και πέθανε στον δρόμο, στην περιμετρική, με τον οδηγό, σύμφωνα με το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος», να τον εγκαταλείπει στην τύχη του.

Το ογκώδες αδέσποτο σκυλί, το οποίο τάιζαν και φρόντιζαν επαγγελματίες και περαστικοί του κέντρου της πόλης και της οδού Ομονοίας, το τελευταίο διάστημα περιφέρονταν κοντά στην περιμετρική οδό και στην 7ης Μεραρχίας, μια βόλτα που έμελλε να είναι και η τελευταία του.

Η ανακοίνωση του «Αισώπου»

Μαύρη μέρα ξημέρωσε για μας και για όσους τον ήξεραν και τον αγαπούσαν! Ο αγαπημένος μας, Μάικ για κάποιους φίλους του, «Χάφτας», δεν είναι ποια στη ζωή! Είχε και αυτός την ίδια μοίρα, όπως και τόσα άλλα αδέσποτα που ζουν στον δρόμο!

Αυτός που τον χτύπησε τον εγκατέλειψε εκεί. Δε ξέρουμε το πότε, δε ξέρουμε αν ήταν ακαριαίο, δε ξέρουμε αν ζούσε και ξεψύχησε μόνος και με πόνο. Αυτό που ξέρουμε είναι πως πονάμε πολύ για την απώλειά του, γιατί τον λατρεύαμε…

Ειδοποιήθηκε ο Δήμος για να πάει να σηκώσει το κορμάκι του από ‘κει, να μη βρέχετε, να μην κρυώνει. Αγόρι μου γλυκό, ψυχή μου όμορφη, δε θα σε ξαναδώ… Δε θα τρέχεις από πίσω μας ζητώντας παιχνίδια με τη Λούνα και χάδια από ‘μένα, δε θα κυλιέσαι στο χώμα και στο χόρτο, κάνοντας μου νάζια…

Θα σε αγαπώ για πάντα. Καλό ταξίδι ψυχή μου.