Δολοφονία στην Ξάνθη: Με βίντεο στο TikTok εξηγεί τους λόγους που σκότωσε το θύμα του

Ο 36χρονος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε με τουλάχιστον πέντε σφαίρες το 45χρονο θύμα του και στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία-Είχε ξαναπασχολήσει τις Αρχές για όπλα και ναρκωτικά και αφέθηκε ελεύθερος

Ένας 36χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με τουλάχιστον πέντε σφαίρες το 45χρονο θύμα του στην Ξάνθη τα ξημερώματα της Κυριακής 19 Μαρτίου 2023 και στη συνέχεια πήγε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα για να παραδοθεί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, δράστης και θύμα είχαν προσωπικές διαφορές, με τον πρώτο να πυροβολεί εξ επαφής τον 45χρονο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης όπου κατέληξε.

Πρόκειται για έναν 36χρονο άνδρα, ο οποίος μάλιστα λίγο πριν παραδοθεί ανέβασε βίντεο στο TikTok, στο οποίο εξηγεί αρχικά τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια καταγράφεται και η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στην περιοχή του Δροσερού και στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά.

Η άγρια δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης μετά την τελευταία σύλληψή του είχε αφεθεί ελεύθερος. Οι Αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

*Πηγή: xanthinea.gr, xanthinews.gr