2ο ΓΕΛ Καβάλας: Επίσκεψη γνωριμίας στο ΔΙΠΑΕ της Καβάλας

Η επίσκεψη έγινε προκειμένου οι μαθήτριες, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα κληθούν να επιλέξουν Πανεπιστημιακά τμήματα, να αποκτήσουν μια εικόνα του Πανεπιστημίου στην πόλη μας

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) στην Καβάλα επισκέφτηκαν τη Δευτέρα 27/3 μαθήτριες και μαθητές των κατευθύνσεων Θετικής, Υγείας και Οικονομίας και Πληροφορικής της Γ’ τάξης του 2ου ΓΕΛ Καβάλας, συνοδευόμενοι/ες από τους καθηγητές Φρόσω Ζουμπούλη, Κωνσταντίνο Πάνο, Πέτρο Γεμεντζόπουλο και Μιχάλη Μακάριο.

Η επίσκεψη έγινε μετά από αίτημα στο ΔΙΠΑΕ προκειμένου οι μαθήτριες και μαθητές, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα κληθούν να επιλέξουν Πανεπιστημιακά τμήματα, να αποκτήσουν μια εικόνα του Πανεπιστημίου στην πόλη μας.

Ξεναγήθηκαν στους χώρους των εργαστηρίων Ήφαιστος, VCR και Grid καθώς και στα εργαστήρια του Χημικού Τμήματος της Σχολής Φυσικών Επιστημών κι εντυπωσιάστηκαν από τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και το επίπεδο σπουδών του ΔΙΠΑΕ Καβάλας.

Σε ανακοίνωση της η διεύθυνση του 2ου ΓΕΛ Καβάλας ευχαριστεί τον κύριο Μητρόπουλο, Κοσμήτορα της Σχολής καθώς και τις κυρίες Παντελίδου και Μουτζούρογλου που οργάνωσαν την επίσκεψη και όλο το επιστημονικό προσωπικό για την πλήρη και διεξοδική ενημέρωση των μαθητών.