Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο: Πασχαλινά Bazaars στην Καβάλα από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και άλλα δώρα για μικρούς και μεγάλους-Οι χώροι και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Πασχαλινών Bazaars

Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο», το «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά Πασχαλινά Bazaars στην Καβάλα.

Επιλέγοντας λαμπάδες και τα πασχαλινά δώρα από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο κόσμος συμμετέχει έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά και στις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

Άλλωστε χάρη στη συμμετοχή όλων το «Χαμόγελο του Παιδιού» το 2022 και για μία ακόμα χρονιά κατάφερε να υποστηρίξει 72.501 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Στα πασχαλινά Bazaars του «Χαμόγελου», όπως πάντα, θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, αλλά και άλλα υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη, από τους πολύτιμους εθελοντές των Δημιουργικού Εργαστηρίου του Οργανισμού.

Για κάθε παιδί, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και με την υποστήριξη των απλών πολιτών, το «Χαμόγελο του Παιδιού» για ένα ακόμη Πάσχα, θα βρεθεί δίπλα σε κάθε παιδί και θα του παρέχει την ουσιαστική φροντίδα που έχει ανάγκη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τις λαμπάδες και άλλα είδη του Οργανισμού εδώ.

Αναλυτικά οι χώροι και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των Πασχαλινών Bazaars στην Καβάλα:

  • 31 Μαρτίου 2023 (κεντρική πλατεία): 09:00-15:00 και 17:00-21:00
  • Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Απριλίου 2023 (κεντρική πλατεία): 09:00-15:00
  • Τρίτη 4-Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 (Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας): 09:00-17:00