Πασχαλινό bazaar από τον «Αίσωπο» για τα αδεσποτάκια της Καβάλας

Χειροποίητες λαμπάδες και χρήσιμα αντικείμενα που μπορείτε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και στους εαυτούς για έναν ιερό σκοπό

Το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» διοργανώνει και φέτος τη Μεγάλη Εβδομάδα το πασχαλινό του bazaar με χειροποίητες λαμπάδες και όμορφα και χρήσιμα αντικείμενα δια χειρός Χριστίνας Βαμβούρη, δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και στους εαυτούς για έναν ιερό σκοπό, για τα αδεσποτάκια της πόλης.

Το bazaar θα φιλοξενείται στην κεντρική πλατεία της πόλης από τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευής 14 Απριλίου 2023 από τις 09:00 ως τις 21:00.

«Η πολύτιμη βοήθειά σας στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια η δύναμη για να υπάρχουμε και να συνεχίζουμε να υπάρχουμε, να αντέχουμε και να καταφέρουμε να σωθούν έως τώρα εκατοντάδες αδέσποτες ζωούλες! Όλα αυτά με τη δική σας στήριξη και με την ακατάπαυστη “δουλειά” των ελάχιστων ενεργών εθελοντών του “Αισώπου”! Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε να σας δούμε από κοντά, να λύσουμε κάθε απορία σας, να σας ενημερώσουμε για όλα όσα αφορούν στα αδέσποτα που έχουμε σε φιλοξενία και για τα έργα του Σωματείου μας γενικότερα», αναφέρει το Σωματείο σε ανακοίνωσή του.