ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ: Αναστάσιμες ευχές με ΚΔΑΠ-ΑμεΑ και επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς [φωτογραφίες]

Το προσωπικό και οι εκπαιδευόμενοι της δομής επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο, ενώ η διοίκηση της Επιχείρησης βρέθηκε στη Δημοτική Αγορά και αντάλλαξε δώρα και ευχές με τους επαγγελματίες

Εγκάρδιες ευχές για τις ημέρες του Πάσχα με το προσωπικό και τους εκπαιδευόμενους του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ αντάλλαξαν ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Παναγιώτης Αγγελίδης και η Γενική Διευθύντρια της Επιχείρησης, Άλκηστις Βλάχου  κατά τη σημερινή επίσκεψη των ωφελούμενων της δομής, στο δημαρχείο και στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας.

Η επίσκεψη εκτός από τις αναστάσιμες ευχές, περιελάμβανε και ανταλλαγή χειροποίητων δημιουργιών, με την ελπίδα ότι το Φως της Αναστάσεως θα γεμίσει τις καρδιές όλων με δύναμη και αισιοδοξία, ενώ δόθηκαν, συμβολικά και μικρά γλαστράκια για μεταφύτευση. Στο ίδιο πλαίσιο τονίστηκε γι’ ακόμη μια φορά το σημαντικό έργο το οποίο επιτελείται από το προσωπικό του ΚΔΑΠ- ΑμεΑ της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, καθώς και η μεγάλη συνεισφορά των γονέων των ωφελούμενων και η ψυχική τους δύναμη.

Στο ίδιο πλαίσιο ο κ. Αγγελίδης και η κα. Βλάχου, συνοδευόμενοι από την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ακίνητης Περιουσίας και Λοιπών Δραστηριοτήτων, Νικολέτα Κονόρτου, επισκέφτηκαν τους επαγγελματίες της Δημοτικής Αγοράς, όπου αντάλλαξαν, μεταξύ άλλων και ευχές. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Αγγελίδης μετέφερε το μήνυμα ότι κυρίως τη δεδομένη στιγμή , στο πλαίσιο της ευρύτερης κρίσης ακρίβειας, οι Καβαλιώτες καταναλωτές θα πρέπει να στηρίξουν ακόμα περισσότερο την τοπική αγορά, με τους επαγγελματίες  να δίνουν τις πιο θερμές ευχές για υγεία, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.