Καβάλα: Τα συγκινητικά λόγια της Εβελίνας Λαζαρίδη για τον πατέρα της

Μια διαφορετική, ανθρώπινη «νότα» στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας

Συνήθως, οι υποψήφιοι βουλευτές επιλέγουν κάποιο «βαρύ» πολιτικό όνομα για να τους προλογίσει σε κάποια από τις ομιλίες τους, για να προσδώσουν έτσι έναν συμβολισμό και έναν πολιτικό συσχετισμό στην εκδήλωσή τους. Όχι όμως ο Μακάριος Λαζαρίδης…

Με μια ευχάριστη έκπληξη ξεκίνησε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 19 Μαΐου 2023 σε δύο αίθουσες του Airotel Galaxy Hotel που «γέμισαν» από κόσμο [διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε φωτογραφίες πατώντας εδώ].

Τον Μακάριο Λαζαρίδη προλόγισε η κόρη του, Εβελίνα. Με λίγα συγκινητικά λόγια, η όμορφη μεταπτυχιακή φοιτήτρια ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στον χώρο προκειμένου να τιμήσουν τον πατέρα της.

«Ο μπαμπάς μου έχει δουλέψει πολύ σκληρά τα τέσσερα αυτά χρόνια και έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά σε αυτό τον νομό που τόσο αγαπά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εβελίνα. Αποκάλυψε δε, ότι ο κ. Λαζαρίδης ήταν ελαφρώς αγχωμένος ενόψει της ομιλίας του και κάλεσε τον κόσμο να τον υποδεχθεί με ένα ζεστό χειροκρότημα.