The Distinguished Gentleman’s Ride: Μια… διακεκριμένη μηχανοκίνητη πορεία αλληλεγγύης στους δρόμους της Καβάλας [φωτογραφίες]

Δεκάδες μηχανές διάφορων κυβικών και... καλοντυμένοι αναβάτες διέσχισαν την πόλη και τους Φιλίππους, συμμετέχοντας με... στυλ σε μια παγκόσμια δράση ανθρωπιάς

Μια παγκόσμια μηχανοκίνητη πορεία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, χωρίς στερεότυπα για τη… στυλιστική όψη των οδηγών μηχανής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου 2023. Οι υποστηρικτές του Distinguished Gentleman’ s Ride συγκεντρώθηκαν στον Δημοτικό Κήπο και κινήθηκαν στους δρόμους της πόλης, στις Κρηνίδες και στους Φιλίππους, για να καταλήξουν στον Φάρο στη συνοικία της Παναγίας όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λήξης της δράσης.

Στη φετινή δράση συμμετείχαν 65 μηχανές με αναβάτες από Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Σέρρες, Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, ξεπερνώντας τις συμμετοχές της αντίστοιχης εκδήλωσης του 2022.

Το επιμύθιο, όμως, της δράσης είναι αμιγώς κοινωνικό: Οι καλοντυμένοι αναβάτες συμμετείχαν με… στυλ σε μια παγκόσμια δράση ανθρωπιάς, καθώς οι δωρεές που συγκεντρώνονται από το Distinguished Gentleman’s Ride επενδύονται σε πρωτοβουλίες για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική υγεία των ανδρών σε όλο τον πλανήτη [διαβάστε εδώ περισσότερα για το Distinguished Gentleman’s Ride], ενώ ανάλογες δράσεις έγιναν την ίδια μέρα σε όλον τον κόσμο, με το ραντεβού να ανανεώνεται για του χρόνου.