Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας για τον Θόδωρο Ταβλαρίδη: Αφήνει ένα δυνατό αποτύπωμα στην ιστορία της Ιατρικής Οικογένειας του τόπου μας

Ανακοίνωση του Συλλόγου για την τραγική αιφνίδια απώλεια του Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας

Ως έναν άνθρωπο που ήταν αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους, ο οποίος άσκησε με αυταπάρνηση το λειτούργημα του και υπηρέτησε τα ιδεώδη της ιπποκράτειας ιατρικής, περιγράφει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας τον Θόδωρο Ταβλαρίδη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου αναφέρει:

«Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγική αιφνίδια απώλεια του Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Θεόδωρου Ταβλαρίδη.

Ο Θόδωρος ήταν αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους. Άσκησε το λειτούργημα με αυταπάρνηση υπηρετώντας τα ιδεώδη της ιπποκράτειας ιατρικής. Με τον ήπιο και ευγενικό χαρακτήρα του, το πνεύμα συνεργασίας, την αγάπη του για τους ασθενείς, την αθόρυβη και ταπεινή διδασκαλία στους νεότερους Χειρουργούς, αφήνει ένα δυνατό αποτύπωμα στην ιστορία της Ιατρικής Οικογένειας του τόπου μας.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη οικογένειά του και στη σύντροφό του Δέσποινα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 7/6/2023 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στην Ελευθερούπολη στις 5.00 το απόγευμα».