Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Στην Ξάνθη η πρώτη Συνάντηση Εργασίας υπηρεσιών και ενδιαφερόμενων φορέων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γάκης ξεκίνησε τον κύκλο συναντήσεων με στόχο τη βελτίωση της καθημερινής εξυπηρέτησης των πολιτών από τις υπηρεσίες της ΠΑΜ-Θ

Με στόχο τη συνεργασία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με όλους τους φορείς του τόπου προκειμένου οι υπηρεσίες της ΠΑΜ-Θ να μπορέσουν να γίνουν πιο προσιτές και αποτελεσματικές, ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος ανέθεσε στον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Χρήστο Γάκη την ολοκλήρωση ενός κύκλου συναντήσεων εργασίας, ανάμεσα στις υπηρεσίες της Περιφέρειας και σε ενδιαφερόμενους πολίτες.

Στις συναντήσεις αυτές θα μπορέσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι να διατυπώσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να προτείνουν λύσεις, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινή εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες της Περιφέρειάς μας.

Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκε η 1η Συνάντηση Εργασίας στην πόλη της Ξάνθης, «με σημαντικά συμπεράσματα, αλλά και με λύσεις που προτάθηκαν, οι οποίες είναι εφικτό να εφαρμοστούν, βελτιώνοντας την καθημερινή συναναστροφή του κόσμου με τις υπηρεσίες», όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Γάκης.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες συναντήσεις εργασίας σε όλους του νομούς της Περιφέρειάς μας.

«Επιθυμία μου είναι να συνεργαστούμε όλοι για να έχουμε θετικά αποτελέσματα σε αυτήν την προσπάθεια», συμπλήρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.