Καβάλα: Αυτός είναι ο εργάτης που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στο ακίνητο «Μπαλάνου»

«Άλλη μια μαύρη μέρα για την αλβανική κοινότητα στη Kαβάλα»: Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Σύλλογο Αλβανών Καβάλας για τον θάνατο του 58χρονου Afrim (Kristo) Cepa

Ο 58χρονος Afrim (Kristo) Cepa είναι ο εργάτης-χειριστής μικρού εκσκαφέα ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εργασιών στο ακίνητο «Μπαλάνου» στην οδό 7ης Μεραρχίας στην Καβάλα την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 [διαβάστε εδώ].

Ο Σύλλογος Αλβανών Καβάλας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το τραγικό γεγονός και επισημαίνει ότι η εν λόγω απώλεια δεν είναι η μοναδική στην αλβανική κοινότητα της Καβάλας το τελευταίο διάστημα.

Η κηδεία του Afrim (Kristo) Cepa θα γίνει το πρωί της Παρασκευής 23 Ιουνίου 2023 στις 11:30 στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Αλβανών Καβάλας

Άλλη μια μαύρη μέρα για την αλβανική κοινότητα στη Kαβάλα. Στις δύο προηγούμενες αναρτήσεις μας, μιλήσαμε για τη ζωή που έχασε σήμερα σε εργατικό ατύχημα, ο συμπατριώτης μας Afrim (Kristo) Cepa, 58 ετών, από την πόλη Lushnja.

Η υπόθεση έλαβε τη δέουσα προσοχή και από το Σωματείο Οικοδόμων, το οποίο εφιστά την προσοχή των εργοδοτών στην εφαρμογή των Κανόνων Τεχνικής Ασφάλειας στους χώρους εργασίας.

Δυστυχώς, δεν είναι το μόνο θύμα, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα είναι το τελευταίο. Ο Αλβανικός Σύλλογος Καβάλας εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς, στους φίλους και σε ολόκληρη την Αλβανική Κοινότητα Καβάλας για την απώλεια αυτή. Καλό Παράδεισο