Καβάλα: Η στιγμή όπου το θαλάσσιο ποδήλατο παρασύρεται από τον αέρα στην παραλία Οφρυνίου [βίντεο]

Μεγάλη κινητοποίηση από σκάφη του Λιμενικού και ελικόπτερο Super Puma για να βρεθεί το ποδήλατο το οποίο τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είχε επιβάτες

Μια μεγάλη επιχείρηση στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Ιουνίου 2023 ανοιχτά της παραλίας Οφρυνίου στον Δήμο Παγγαίου από το Λιμενικό, η οποία περιελάμβανε ακόμη και ελικόπτερο Super Puma το οποίο «σηκώθηκε» από τη Λήμνο.

Η αιτία ήταν οι πληροφορίες για ένα θαλάσσιο ποδήλατο το οποίο παρασύρθηκε ανοιχτά της παραλίας από τους ισχυρούς ανέμους λόγω καταιγίδας οι οποίοι έπνεαν εκείνη την ώρα στην περιοχή.

Οι ισχυρές ριπές ανέμου παρέσυραν πολύ γρήγορα το ποδήλατο στα ανοιχτά και δεν ήταν δυνατόν να διακρίνει κανείς εύκολα αν έχει ή όχι επιβάτες, με τις Αρχές να πράττουν το αυτονόητο και να ψάχνουν το σκάφος μέχρι αργά το βράδυ και τελικά να το βρίσκουν, διαπιστώνοντας τελικά ότι όντως δεν είχε επιβάτες, καθώς συν τοις άλλοις δεν είχαν δηλωθεί αγνοούμενοι.

Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες, πάντως, οι οποίοι βρίσκονταν στην παραλία είδαν το ποδήλατο να παρασύρεται χωρίς επιβάτες από τον αέρα, χωρίς να περάσει από το μυαλό τους η κινητοποίηση η οποία θα ακολουθήσει, ούτε ότι πρόκειται για το ίδιο ποδήλατο.

Ένας από αυτούς ήταν ο Πέτρος Κωνσταντινίδης, ο οποίος συγκυριακά βρίσκονταν στο σημείο και ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με το θαλάσσιο ποδήλατο να παρασύρεται, χωρίς να φαντάζεται τι θα ακολουθήσει από ένα -φαινομενικά- ήσσονος σημασίας γεγονός.

Δείτε το βίντεο με την παράσυρση του ποδηλάτου

*Βίντεο: Πέτρος Κωνσταντινίδης