Ένας χρόνος BLACK Coffee Hall στον Λιμένα: Το αγαπημένο Coffee Spot της Θάσου έσβησε τα πρώτα του κεράκια [φωτογραφίες]

Ένα «δροσερό» event με πολλές ευχές στην ομάδα του Black για «χρόνια πολλά»!

1χρόνος πέρασε από τότε που το Black Coffee Hall της Θάσου «άνοιξε» στο κέντρο του Λιμένα και εκατοντάδες φίλοι του αγαπημένου Coffee Spot του νησιού μαζεύτηκαν για να το γιορτάσουν αναλόγως!

Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023, το Black Coffee Hall φόρεσε «τα καλά του» για να σβήσει τα πρώτα του κεράκια σε μια βραδιά που τα είχε όλα: γιορτινή ατμόσφαιρα, χορευτική μουσική από DJ, ευφάνταστα και δροσερά κοκτέιλ, ταιριαστό μπουφέ με finger food και, πάνω απ’ όλα, ανεβασμένη διάθεση!

Το κατάστημα «γεννήθηκε» το καλοκαίρι του 2022, όντας το πρώτο της Black «αλυσίδας» που φέρει την υπογραφή της ομάδας του Black Drop της Καβάλας. Ο πλέον αγαπημένος signature καφές της πόλης, τα προσεκτικά curated σνακ και συνοδευτικά, αλλά και τα εποχικά κοκτέιλ, συνδυασμένα με τη minimal «ασπρόμαυρη» αισθητική δεν άργησαν να κερδίσουν το κοινό της Θάσου και να κάνουν το Black Coffee Hall του Λιμένα, σημείο αναφοράς στο νησί.

Το κατάστημα ανοίγει από νωρίς το πρωί και κλείνει αργά το βράδυ προσφέροντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες -στο «μενού» υπάρχει και το delivery- σε κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, ενώ το καλοκαίρι δεν λείπουν και τα events που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον.

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του Black Coffee Hall, όσες και όσοι έδωσαν το «παρών» στο κατάστημα του Λιμένα, είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν σε όλη την ομάδα του «Black», να τα… χιλιάσει!

Δείτε φωτογραφίες από το event