Καβάλα: Το Summer Shopping Night «έκλεισε» συναυλία με την Anastasia

Η Josephine για αμιγώς επαγγελματικούς λόγους δε θα μπορέσει να έρθει στην Καβάλα, ωστόσο οι διοργανωτές ενήργησαν άμεσα για να μην υπάρξει μουσικό «κενό» στην εκδήλωση της αγοράς

Το Summer Shopping Night το οποίο διοργανώνουν Εμπορικός Σύλλογος, Επιμελητήριο, Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, Δήμος Καβάλας και ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ βρίσκεται προ των πυλών [διαβάστε εδώ για τις εκδηλώσεις], με τους διοργανωτές να διαχειρίζονται ακαριαία ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Ο λόγος για τη συναυλία της Josephine, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 στην πλατεία Ελευθερίας στις 22:00, με την τραγουδίστρια να μην μπορεί τελικά να εμφανιστεί στην Καβάλα, επικαλούμενη αμιγώς επαγγελματικούς λόγους. Ενημέρωσε έγκαιρα τους διοργανωτές και «υποσχέθηκε» στο μέλλον μια εμφάνισή της στην Καβάλα.

Το Summer Shopping Night, όμως, δε θα μείνει χωρίς μουσική, με τους διοργανωτές να ενεργούν άμεσα και να «κλείνουν» την επίσης δημοφιλή τραγουδίστρια, ειδικά στο νεανικό κοινό, Anastasia, στο ίδιο μέρος, την ίδια ώρα.