Παράταση στα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στα φανάρια του Αεροδρομίου

Η παράταση δίνεται προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας μέχρι τα φανάρια της Πέρνης

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Καβάλας–Ξάνθης στο κομμάτι από τα φανάρια του ισόπεδου κόμβου για το Αεροδρόμιο έως τα φανάρια της Πέρνης, αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση της Καβάλας, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που έχουν ξεκινήσει στο σημείο. Η παράταση θα ισχύσει μέχρι και την Τετάρτη 9 Αυγούστου.

Η απόφαση αναφέρει:

«Αποφασίζουμε, την παράταση της με α/α «4» απόφασής μας που αφορά στη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ε.Ο. Καβάλας – Ξάνθης  από τη χ/θ 21+865 ( 235 μέτρα μετά τον Ισόπεδο Κόμβο – Φωτεινοί σηματοδότες για αεροδρόμιο Χρυσούπολης) έως την χ/θ 23+365 (255 μέτρα μετά τον Ισόπεδο Κόμβο – Φωτεινοί σηματοδότες δ/σης Πέρνης), λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, εκ περιτροπής, συνολικού μήκους χιλίων πεντακοσίων (1.500) μέτρων, μέχρι Τετάρτη  (09-08-2023), εξαιρουμένου του σαβ/κου 05 & 06-08-2023.

-Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο τμήμα του οδοστρώματος, με ελάχιστο πλάτος λωρίδας ανά κατεύθυνση τα 2,75μ.

-Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και η οδός θα παραδίδεται ανεμπόδιστα στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της νύχτας με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης, διαχωρισμού λωρίδων αντίθετης κυκλοφορίας».

Φωτογραφεία Αρχείου