«Το Νησί» βούλιαξε από την αγάπη του κόσμου και έκλεισε οριστικά μια μέρα πριν από το αποχαιρετιστήριο πάρτι

Το «τελευταίο αντίο» του Γιώργου Σιμίτα μετά το απόλυτο sold out που ολοκλήρωσε έναν κύκλο δεκαετιών, βγαλμένο από τις πιο ωραίες νύχτες της πόλης και η υπόσχεση για ένα «νέο ξεκίνημα»

Ήταν τόσο μεγάλο το κύμα αγάπης από τον κόσμο, που «βούλιαξε» και το αποχαιρετιστήριο πάρτι το οποίο ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης 15 Αυγούστου 2023.

«Το Νησί», το επί 44 χρόνια αγαπημένο στέκι της Καβάλας, έκλεισε τελικά το… πρωί της Τρίτης, καθώς τότε έφυγαν και οι τελευταίοι θαμώνες που έκαναν «απόβαση» από το προηγούμενο βράδυ, με τον «καπετάνιο» Γιώργο Σιμίτα να ανταποδίδει την αγάπη του κόσμου με μια συγκινητική ανάρτηση και συνάμα να αφήνει και μια… υπόσχεση για ένα «νέο ξεκίνημα».

Το «αντίο» του Γιώργου Σιμίτα

Μετά τη χθεσινή ασύλληπτη προσέλευση των φίλων του «Νησιού» και το απίθανο γλεντοκόπι του πενθήμερου πάρτυ, θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους, για την απεριόριστη αγάπη, τα φιλιά, τις αγκαλιές, τη συμπαράσταση, τα συγκινητικά λόγια, την ανεκτίμητη στήριξη, την κατανόηση και τη βαθιά καλοσύνη!

Θελω επίσης να ευχαριστήσω την μικρή μου κόρη Αθηνά Σιμίτα, γιατί χωρίς την προσφορά και την αυταπάρνηση της θα ήταν αδύνατον θα διατηρηθεί η ποιότητα σε τόσο υψηλά επίπεδα.

Να ευχαριστήσω την μεγάλη μου κόρη Αφροδίτη Σιμίτα που χωρίς την υπέρ πολύτιμη βοήθειά της, την ηρεμία και την έμφυτη ευγένειά της τίποτα δε θα ήταν εφικτό.

Να ευχαριστήσω όμως και την αφανή ηρωίδα αυτής της ιστορίας που λέγεται «Το Μικρό Νησί», τη σύντροφό μου Μαριγώ Γιαλαμά, γιατί χάρη σ’ εκείνη είμαι ένας ευτυχισμένος και ευγνώμων άνθρωπος.

Τέλος να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό, τα παιδιά που εργάστηκαν για χρόνια και κατά καιρούς κοντά μου και κατανόησαν τι σημαίνει η ιδέα «Νησί».

Έτσι φτάσαμε στο τέλος, χθες βράδυ έγινε το απόλυτο sold out, το προσωπικό τα έδωσε όλα μέχρις εσχάτων και η ανάπαυσή τους είναι προτεραιότητα πλέον!

Απο απόψε λοιπόν το βράδυ «Το Νησί» θα παραμείνει κλειστό για να έρθουν τα συνεργεία, να ξηλώσουν το μπαρ και να αποθηκευτούν σωστά τα πάντα, ευελπιστώντας σε ένα νέο ξεκίνημα κάποια στιγμή, αν το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας και η τύχη.

Για όσους ενδιαφέρονται, το «Καφέ Φλέρυ», το μικρό αδερφάκι του «Νησιού», ακριβώς δίπλα, θα παραμείνει ανοιχτό από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα καθημερινά.

Σας κάνω όλους μια τεράστια αγκαλιά και σας φιλώ έναν έναν χωριστά. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα γιγάντια κύματα αγάπης και υποστήριξης! Να είμαστε όλοι καλά για να ξαναβρεθούμε! Dont give up!