Γιώργος Τσαλόγλου: Το φορτηγάκι της ανθρωπιάς επέστρεψε στην Καβάλα και άρχισε να… γεμίζει και πάλι! [φωτογραφίες]

Θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης μέχρι τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2023 και θα δέχεται τις προσφορές των Καβαλιωτών για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Το βράδυ της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023, μετά από μία ακόμη οδηγική «οδύσσεια», το φορτηγάκι της αλληλεγγύης της οικογένειας του επαγγελματία Γιώργου Τσαλόγλου έφτασε από τη Θεσσαλία στην Καβάλα [διαβάστε περισσότερα, δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την «αποστολή» πατώντας εδώ και εδώ].

Όπως είχε δηλώσει στο KAVALA POST ο κ. Τσαλόγλου, το όχημα θα βρίσκεται παρκαρισμένο στην πλατεία Ελευθερίας, κάτω από το κτίριο του Επιμελητηρίου και… «ανοιχτό», έτσι ώστε όσοι Καβαλιώτες επιθυμούν να τοποθετήσουν στον αποθηκευτικό του χώρο εμφιαλωμένα νερά ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, να το κάνουν μέχρι τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2023, οπότε και το φορτηγάκι της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης θα αναχωρήσει και πάλι για την «καρδιά» της τραγωδίας, την Καρδίτσα.

Ήδη, ο ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας, ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ ν. Καβάλας, η ΠΕ τυφλών Αν. Μακεδονίας και ο Σύλλογος Αυτισμού Καβάλας με τη βοήθεια της ACS courier έφεραν τις πρώτες ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης και μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού και δίνοντας το «σύνθημα» να μη… σπάσει η αλυσίδα που ξεκίνησε η οικογένεια Τσαλόγλου με αυταπάρνηση και προσωπικό κόστος.