Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Καβάλας: Θα είμαστε δίπλα στα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς

Ανακοίνωση της νέας διοίκησης της Ένωσης με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Τις ευχές της για μια καλή σχολική χρονιά εκφράζει με ανακοίνωση της η νέα διοίκηση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η Ένωση θα είναι κοντά στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, διεκδικώντας και αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που τους παρέχεται για να διασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες για όλους και για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια μπορούν να εμφανιστούν στην πορεία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας ευχόμαστε σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει για τους μαθητές του Δήμου μας με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας.

Ευχόμαστε ακόμη σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους. Μένοντας προσηλωμένοι σ’ αυτούς, με επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ότι ονειρευτείτε.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας διεκδικώντας και αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που μας παρέχεται για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας, για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και να κυλήσει ομαλά η φετινή εκπαιδευτική χρονιά.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία»!