Γιάννης Εριφυλλίδης: Τα Κοιμητήρια είναι μεν χώρος του Θεού, αλλά δεν χρειάζεται να είναι αφημένα στα… χέρια του Θεού! [βίντεο]

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας απαντά σε όσους ενοχλήθηκαν από την πιλοτική παρουσίαση του ηλεκτρικού οχήματος για τη διευκόλυνση των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα

Το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2023 ο Γιάννης Εριφυλλίδης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, μετέφερε ένα μικρό ηλεκτρικό όχημα στα Δημοτικά Κοιμητήρια, για να καταδείξει με «χειροπιαστό» τρόπο ότι κάποιες δεσμεύσεις μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα και με μικρό κόστος και, εν τέλει, να βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Συγκεκριμένα, η πρόταση του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά» είναι το συγκεκριμένο όχημα να υπάρχει στον χώρο των Κοιμητηρίων, έτσι ώστε άτομα με κινητικά προβλήματα να διανύουν τις μεγάλες αποστάσεις με ευκολία.

Το ηλεκτρικό όχημα επρόκειτο να βρίσκεται στα Δημοτικά Κοιμητήρια και το πρωί της Κυριακής 1 Οκτωβρίου 2023, ωστόσο, όπως ο ίδιος ο Γιάννης Εριφυλλίδης καταγγέλλει, κάτι τέτοιο απαγορεύτηκε από τη Δημοτική Αρχή.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο υποψήφιος Δήμαρχος απαντά σε όσους ενοχλήθηκαν από την κίνησή του να δοκιμάσει πιλοτικά το ηλεκτρικό όχημα εντός του χώρου των Δημοτικών Κοιμητηρίων.

Δείτε το βίντεο-απάντηση: