Η Καβάλα συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς του Βόλου – Παραδόθηκε μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών στο Συντονιστικό Κέντρο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2023 η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Μετά από συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου του Δήμου Βόλου, Γιώργο Πράττο, παραδόθηκε μία μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών στους υπεύθυνους του Συντονιστικού Κέντρου Πλημμυροπαθών, το οποίο βρίσκεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι πολίτες και οι επιχειρήσεις της Καβάλας στάθηκαν για μία ακόμη φορά στο πλευρό των κατοίκων της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με τις κώδικες ονομασίες Daniel και Elias.

Ο Δήμος Καβάλας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει εκ νέου τις Μεταφορικές Εταιρείες «Ένωση Καβάλας ΙΜΕ ΕΠΕ» και «Παρίδης ΙΚΕ», για τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στις περιοχές της Θεσσαλίας.

Οι εκπρόσωποι των εν λόγω εταιρειών λειτούργησαν με αίσθημα ευθύνης και έδειξαν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και του Βόλου.

Είθε το παράδειγμα τους να βρει κι άλλους μιμητές.

(Δελτίο Τύπου)