Συνάντηση μελών της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜ-Θ με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης έθεσε στον Κωνσταντίνο Κατσαφάδο μια σειρά από θέματα, με έμφαση στην καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών

Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 στην Αλεξανδρούπολη, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποίησε θεσμική συνάντηση με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κωνσταντίνο Κατσαφάδο.

Η αντιπροσωπεία απαρτίζονταν από τον πρόεδρο της Ένωσης, Α/Α΄, Άγγελο Παπαθεμελή, τον Β΄ αντιπρόεδρο Α/Υ, Γεώργιο Ζιώγα και τον Γ΄ αντιπρόεδρο Υ/Α΄, Αργύριο Καμπακάκη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αφού ευχαρίστησε τον κ. υφυπουργό για ακόμη μια θεσμική επίσκεψη στην ακριτική Περιφέρεια, επικεντρώθηκε αρχικά στην ανάλυση επίκαιρων και διαχρονικών θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων.

Ακολούθως, τέθηκαν ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με έμφαση στην ουσιαστική και έμπρακτη αναγνώριση του υψίστης εθνικής σημασίας αγώνα των αστυνομικών για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών, καθώς και για τη γενικότερη διασφάλιση της τάξης, ασφάλειας και κοινωνικής ειρήνης των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό επιδόθηκε υπόμνημα αναλυτικών διεκδικήσεων και αιτημάτων για επίλυση από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσής επέδωσε στον κ. υφυπουργό τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.