Σύλλογος Δυτικομακεδόνων Καβάλας: «Έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Χατζηπαπάς σε ηλικία 82 ετών

Διετέλεσε ως πρόεδρος του Συλλόγου και για πολλά χρόνια ως δραστήριο μέλος του-Το τελευταίο «αντίο» από τον Σύλλογο Δυτικομακεδόνων

Σε ηλικία 82 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο παλιός πρόεδρος και για χρόνια δραστήριο μέλος του Συλλόγου Δυτικομακεδόνων Καβάλας, Γιάννης Χατζηπαπάς, σκορπίζοντας θλίψη στα μέλη του Συλλόγου και σε όσους τον γνώρισαν.

Το τελευταίο «αντίο» από τον Σύλλογο Δυτικομακεδόνων

Δυστυχώς η μέρα δεν ξημέρωσε καλά για τους Δυτικομακεδόνες της Καβάλας. Ο παλιός μας πρόεδρος, Γιάννης Χατζηπαπάς «έφυγε» από κοντά μας στα 82 του χρόνια.

Δυστυχώς, ένα αθώο ατύχημα στον δρόμο, έφερε το μοιραίο, στερώντας από τον Σύλλογο ένα πανάξιο μέλος. Άνθρωπος δραστήριος, πάντα παρών σε όλες μας τις δράσεις, πάντα σύμβουλός μας σε όποια προβλήματα προέκυπταν, ήταν εκεί, για να μας δείξει πως το να ανήκεις σε έναν σύλλογο, χρειάζεται δύναμη και σταθερή συμμετοχή. Οι ιστορίες για τα χρόνια που έζησε στην Κοζάνη, θα μείνουν χαραγμένες σε όσους είχαμε την τύχη να τις ακούσουμε.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2023 στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νέας Περάμου. Τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του Αφροδίτη και στα παιδιά του Ελίνα και Νικόλα.