Παναγία: «Έξωση» στα αυτοκίνητα από τη Θεοδώρου Πουλίδου λόγω ψηφιακής καταγραφής [φωτογραφίες]

Διαβάστε πότε και για πόσες ώρες θα απαγορεύεται η στάθμευση στον κεντρικό δρόμο της συνοικίας της Παναγίας

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 η Δημοτική Αστυνομία «κάλυψε» τη Θεοδώρου Πουλίδου κατά μήκος με κορδέλες και ανήρτησε χαρτιά που ενημερώνουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες για επικείμενη απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη γραπτή ενημέρωση της Δημοτικής Αστυνομίας, η στάθμευση όλων των οχημάτων θα απαγορεύεται από τις 07:00 το πρωί έως και τις 15:00 μετά το μεσημέρι της Τρίτης 12 και της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου 2023, «λόγω ψηφιακής καταγραφής υφιστάμενης κατάστασης».

Η απαγόρευση αφορά σε όλο το μήκος της κεντρικής οδού της Παναγίας, από τη συμβολή της Θεοδώρου Πουλίδου με την οδό Κουντουριώτου μέχρι και τον Φάρο.

Ο λόγος της απαγόρευσης είναι ότι ο ανάδοχος της μελέτης ανάπλασης της οδού πρόκειται να εγκαταστήσει ειδικό εξοπλισμό που θα αποτυπώσει ψηφιακά και επακριβώς την κατάσταση της Θεοδώρου Πουλίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανάπλαση του κεντρικού δρόμου της Παναγίας θα περιλαμβάνει κατασκευή νέων πεζοδρομίων που θα είναι σε θέση να «υποδεχθούν» ΑμΕΑ, νέο φωτισμό και διαμόρφωση χώρων στάθμευσης.

Η μελέτη αναμένεται να ολοκληρωθεί από τον ανάδοχο εντός του επόμενου εξαμήνου και κατόπιν, οι προτάσεις του θα τεθούν σε διαβούλευση, προτού προκύψει ο οριστικός προϋπολογισμός και προκηρυχθεί η κατασκευή του έργου που πρόκειται να αλλάξει τη «βιτρίνα» της παλιάς πόλης της Καβάλας.