2ο Γυμνάσιο Καβάλας: Στα θρανία οι γονείς των μαθητών του σχολείου…

Επιτυχημένο βιωματικό σεμινάριο, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, με θέμα «Συμβουλευτική γονέων με παιδιά την Εφηβεία», το οποίο ολοκληρώθηκε σε 6 δίωρες συνεδρίες, μία φορά την εβδομάδα

Το 2ο Γυμνάσιο Καβάλας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, οργάνωσε και υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία, βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Συμβουλευτική γονέων με παιδιά την Εφηβεία», στο οποίο συμμετείχαν γονείς των μαθητών του σχολείου.

Ο σκοπός του βιωματικού εργαστηρίου ήταν η ευαισθητοποίηση και στήριξη των γονέων ώστε να κατανοήσουν τις ψυχολογικές ανάγκες και τα συναισθήματα των παιδιών τους, να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, να προβληματιστούν και να αναζητήσουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 δίωρες συνεδρίες, μία φορά την εβδομάδα, από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 23 Νοεμβρίου, στη Βιβλιοθήκη του 2ου Γυμνασίου Καβάλας.

Ο διευθυντής του Σχολείου Δρ. Κωνσταντίνος Χίζαρης με ανακοίνωση του ευχαριστεί θερμά την συντονίστρια του σεμιναρίου, Χρύσα Τσελέπη, Κοινωνιολόγο, Επιστ. Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης και τους γονείς των μαθητών που συμμετείχαν.