Μακάριος Λαζαρίδης: Με σύμμαχό μας τη Θεία Χάρη ατενίζουμε αισιόδοξα το μέλλον

Ο βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία παρακολούθησε τον Αγιασμό των Υδάτων στην Καβάλα δια της καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα

Ο βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης, κατά την εορτή των Αγίων Θεοφανείων, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και τον Μεγάλο Αγιασμό των Υδάτων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Καβάλας (Αγίου Ιωάννου), χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Ακολούθως παρακολούθησε τον Αγιασμό των Υδάτων δια της καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα.

Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ημέρα ελπίδας και αναγέννησης η σημερινή για την Ορθοδοξία. Γιορτάζουμε τη νίκη του φωτός επί του σκοταδιού, του καλού επί του κακού. Τα Άγια Θεοφάνεια σηματοδοτούν την αποκάλυψη του Τριαδικού Θεού, τη λύτρωση και την πνευματική αναβάπτιση του ανθρώπου. Ο καθένας μας βρίσκει ξανά την αξία και τον προορισμό του προς τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Όλοι μαζί, ενωμένοι και προσηλωμένοι στις αρχές της Πίστης μας, μπορούμε να συμβάλλουμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, όραμα, αποφασιστικότητα και σχέδιο, συνεχίζουμε να οδηγούμε τη χώρα στο δρόμο της προόδου και της προκοπής. Ατενίζουμε αισιόδοξα το μέλλον, με σύμμαχό μας τη Θεία Χάρη, έτοιμοι να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο. Τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας. Χρόνια πολλά Καβάλα. Χρόνια πολλά Ελλάδα. Χρόνια πολλά, καλή φώτιση και υγεία σε όλες και όλους».