Καβάλα: Χτύπησαν τη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου! Αυτό είναι… μήνυμα, της είπε ο δράστης!!!

Απίστευτο περιστατικό και χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, η επίθεση που δέχτηκε η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ

Ενα ακόμα απίστευτο περιστατικό που περιγράφει σε πολύ μεγάλο βαθμό το κλίμα που επικρατεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Καβάλα. Η σύντροφος του αναπληρωτή διαιτητή της ΚΕΔ Σταύρου Μάνταλου δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι της με έναν άγνωστο δράση να της επιτίθεται και να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα τις προθέσεις του λέγοντας χαρακτηριστικά στην άτυχη γυναίκα ότι «αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο»!!!

Φαίνεται ότι ο δράστης παραμόνευε και περίμενε την έξοδο της γυναίκας από το σπίτι, η οποία όπως ανέφερε ο ίδιος ο Σταύρος Μάνταλος αιφνιδιάστηκε εντελώς μιας και εκείνη τη στιγμή προχωρούσε σ’ ένα στενό σοκάκι κοιτώντας το κινητό τηλέφωνο της. Λίγη ώρα νωρίτερα μάλιστα από το ίδιο σπίτι, αλλά από άλλη διαδρομή αποχώρησε και ο ίδιος ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας!!! Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι είχε αιμάτωμα στο μάτι! Την επόμενη ημέρα (Κυριακή 21/1) υποβλήθηκε μήνυση κατ’ αγνώστου στην Αστυνομία της Καβάλας, ενώ ενημερώθηκε και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Το περιστατικό αυτό είναι πρωτοφανές γιατί πρώτη φορά κάποια συγγενής παράγοντα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μπαίνει στο «στόχαστρο» και δέχεται επίθεση, που αποτελεί μήνυμα εκφοβισμού προς τον δικό του άνθρωπο.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση που αναφέρει: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου».