ΓΕΩΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας: Συναδελφική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος συναντήθηκαν με τον συνάδελφο τους Θόδωρο Μαρκόπουλο και συζήτησαν θέματα γεωτεχνικού ενδιαφέροντος που άπτονται της περιοχής

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο επισκέφθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο γραφείο του, η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤΕΕ.

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ζαφείρης Μυστακίδης και τα μέλη Χρήστος Λαγούδας, Αλέξανδρος Τσιάμης, Μαρία Σιδηρέλη, καθώς και ο Διευθυντής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Καβάλας Λεωνίδας Καστανάς.

Η συνάντηση εξελίχθηκε σε εξαιρετικό κλίμα καθώς ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας είναι μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και διετέλεσε πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής τόσο του Παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤΕΕ, αλλά και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, πανελλήνια.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα γεωτεχνικού ενδιαφέροντος που άπτονται της περιοχής καθώς και προβλήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα. Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της στελέχωσης των γεωτεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, η καταβολή των κοινοτικών ενισχύσεων στα πλαίσια της ΚΑΠ και η πορεία έγκρισης και υλοποίησης των σχεδίων βελτίωσης από τους γεωργούς της ΑΜΘ.