Η μουσική ως «πρωταγωνιστής» και στην κοπή βασιλόπιτας του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών προσκεκλημένων, μαθητών, γονιών, εργαζόμενων και μουσικών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2024, στην αίθουσα «Γ. Α. Παπαϊωάννου», η κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, παρουσία πολλών προσκεκλημένων, μαθητών, γονιών, εργαζόμενων του ΔΩΚ και μουσικών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Καβάλας.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ο οποίος ευχήθηκε στους εργαζόμενους για κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Στη συνέχεια, εκ μέρους του Δήμου Καβάλας, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, δια βίου Μάθησης και Μουσικής Εκπαίδευσης, Απόστολος Μουμτσάκης ευχήθηκε σε όλους για μια καλή και δημιουργική χρονιά και καλή πρόοδο στους μαθητές, ενώ τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε και ο διευθυντής του ωδείου, Φώτης Κουτσοθόδωρος.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Καβάλας, η οποία απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκόμενων.