Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας βράβευσε τους «αφανείς ήρωες» της πανδημίας

Τιμή και αναγνώριση στους ιατρούς του ΤΕΠ και της Κλινικής Covid του Νοσοκομείου Καβάλας, καθώς και σε δύο καθηγητές του ΔΙΠΑΕ

Σε ειδική εκδήλωση, ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας βράβευσε επιστημονικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και στελέχη του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, στο πρόσωπο της Διευθύντριας κ. Πλασάτη [κεντρική φωτό], ο Σύλλογος βράβευσε τους ιατρούς του Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας, και στο πρόσωπο της Διευθύντριας κ. Τεροβίτου τους ιατρούς της Κλινικής Covid που δημιουργήθηκε και λειτούργησε τη διετία 2020-2022, αντιμετωπίζοντας χιλιάδες περιστατικά κορονοϊού.

Η Διευθύντρια της Κλινικής Covid του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας Χρυσαυγή Τεροβίτου

Επίσης, ο Ιατρικός Σύλλογος βράβευσε και τους καθηγητές του ΔΙΠΑΕ κ.κ. Βόρδο και Μαλλιάρη για την έμπρακτη αρωγή τους, όταν τους ζητήθηκε από τον Σύλλογο, για την τρισδιάστατη [3D] εκτύπωση «ασπίδων» προστασίας προσώπου, οι οποίες ήταν και οι πρώτες του είδους που κατασκευάστηκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα!