Καβάλα: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στείρωσης αδέσποτων ζώων. Πόσα ζωάκια στειρώθηκαν

Στο τετραήμερο πρόγραμμα στειρώσεων συμμετείχαν πολλοί εθελοντές και εθελόντριες που μετέφεραν τα σκυλάκια και τα γατάκια στα χέρια των κτηνιάτρων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μετά από μια μεγάλη προσπάθεια από πολλούς εθελοντές, το τετραήμερο πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων στην Καβάλα.

Συνολικά στειρώθηκαν 126 αδέσποτα ζώα, εκ των οποίων τα 39 ήταν σκυλιά και τα 87 ήταν γάτες.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε και να εκφράσουμε σε όλους αυτούς που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αυτό, ξεκινώντας από την οργάνωση Tierärzte im Einsatz/Veterinari in Azione (Vets in Action), με τους εκπληκτικούς γιατρούς της Κονσταντίν και Στόγιαν, την εκπρόσωπο και πρόεδρο της οργάνωσης στην Ελλάδα κ. Ζωή Κοντού, μαζί με τον αγαπημένο μας Σάκη, τον αγαπημένο μας επίσης κτηνίατρο κ. Θωμά Μιχονίδη για τη σημαντική βοήθεια και παραχώρηση του κτηνιατρείου του, τη δική μας Σοφία Φιτνέογλου, τον Δήμο Καβάλας και φυσικά τους εκλεκτούς εθελοντές μας που μας βοήθησαν όλες αυτές τις μέρες, μεταφέροντας αδέσποτα ζώα από διάφορες περιοχές του Δήμου μας, τον Κωνσταντίνο Γιτίσογλου, τον Κωνσταντίνο Τιτόπουλο και τον Λάζαρο Φυτετζή που δε δίστασαν να πιάσουν ακόμα και σκούπα με φαράσι για να μας ξεκουράσουν, τον ταξιδιάρα ψυχή και τέλος, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους τους απλούς πολίτες-εθελοντές που από κάθε γωνιά τις πόλης μας, έπιασαν και μετέφεραν αδέσποτα ζωάκια, να στειρωθούν στο πρόγραμμα αυτό! Όλοι μαζί φτιάξαμε μία εκπληκτική ομάδα και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα», αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» στο μήνυμά του.