Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Καβάλας τίμησε την Ημέρα της Γυναίκας [φωτογραφίες]

Τιμώμενες οι απόστρατες γυναίκες αξιωματικοί, καθώς και οι σύζυγοι των αποστράτων ανδρών

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών (ΕΑΑΣ)-Παράρτημα Καβάλας, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου διοργάνωσε και παρέθεσε καφέ τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου 2024 στη Λέσχη Αξιωματικών Καβάλας.

Τιμώμενες οι απόστρατες γυναίκες αξιωματικοί, καθώς και οι σύζυγοι των αποστράτων ανδρών που έχουν υποστεί ταλαιπωρίες κατά τη διάρκεια της υπηρέτησης στις Ένοπλες Δυνάμεις, προσφέροντας πολλά στην Πατρίδα, στο κοινωνικό σύνολο και στις οικογένειές τους.

Σύντομο ιστορικό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας εκφώνησε ο πρόεδρος του Παραρτήματος Καβάλας, Υπτγος ε.α. Αλέξανδρος Σιρίτογλου.

Στην εκδήλωση αναγνώστηκε μήνυμα-χαιρετισμός του προέδρου της ΕΑΑΣ Υπτγου ε.α. Ιωάννη Δεβούρου που τόνισε ότι «δε φτάνει να γίνεις Γυναίκα («Γυναίκα δε γεννιέσαι, Γυναίκα γίνεσαι» ανέφερε η Σιμόν ντε Μποβουάρ), πρέπει να γίνεις μία σπουδαία Γυναίκα».

Η Ένωση ευχαριστεί τη βουλευτή Καβάλας, Αγγελική Δελικάρη, τη Μαρία Κεσίδου (σύζυγο του κυρίου Αντιπεριφεριάρχη Καβάλας), τις γυναίκες εκπροσώπους του Δήμου Καβάλας, καθώς και τις προέδρους Συλλόγων που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση.