ΓΕΛ Ποδοχωρίου: Από τα θρανία του σχολείου, στις αίθουσες του Πανεπιστημίου

Επίσκεψη μαθητών της Γ’ τάξης στην Πανεπιστημιούπολη της Καβάλας και ενημέρωση για τη λειτουργία της σχολής Διοικητικής Επιστήμης και Λογιστικής από τους καθηγητές και το προσωπικό του τμήματος – Ποια υπόσχεση έδωσαν μαθητές στους εαυτούς τους…

Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής δραστηριότητας που αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, το Γενικό Λύκειο Ποδοχωρίου και συγκεκριμένα η Γ’ Λυκείου συνοδευόμενη από τους καθηγητές τους επισκέφτηκαν το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Πανεπιστημιούπολη της Καβάλας.

Tους μαθητές και καθηγητές του Γενικού Λυκείου Ποδοχωρίου υποδέχθηκαν στην σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Λογιστικής, Καθηγητές και προσωπικό του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής όπως επίσης και της Διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να κάτσουν στα έδρανα του Πανεπιστημίου, να ξεναγηθούν στους χώρους του, και να νιώσουν την αίσθηση της φοιτητικής ζωής.

Έγινε παρουσίαση των τμημάτων και της σχολής γενικότερα. Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τμήματα και τις σχολές της Πανεπιστημιούπολης και έδωσαν υπόσχεση στους εαυτούς τους αλλά και στους καθηγητές τους ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα είναι και αυτοί μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας.