Σωματείο «Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών»: H κ. Καζαντζίδου επιχειρεί για μία ακόμα φορά να διαστρεβλώσει την αλήθεια

«Αυτή είναι η πλήρης αλήθεια που αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε για να αποτρέψουμε τη μόνιμη παραποίησή της»: Αναλυτικά η απάντηση του Σωματείου

Απάντηση στην ανακοίνωση της Ελεονώρα Θ. Καζαντζίδου, η οποία κάνει λόγο για προσωπική δικαίωσή της και για νίκη του «δίκαιου και της αλήθειας» [διαβάστε εδώ την ανακοίνωση] δίνει το Σωματείο «Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών», τονίζοντας ότι για όσα επικαλείται η κ. Καζαντζίδου «έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη αναμφισβήτητα με δημοσιοποιημένες δικαστικές αποφάσεις και μάλιστα αμετάκλητες», ενώ προσθέτει ότι τα όσα γράφει στις αναρτήσεις της η κ. Καζαντζίδου και τα σχόλια των τρίτων που τις συνοδεύουν «επισύρουν έννομες συνέπειες οι οποίες θα επακολουθήσουν».

Η ανακοίνωση του Σωματείου «Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών»

H κ. Καζαντζίδου συστηματικά και εσκεμμένα επιχειρεί για μία ακόμα φορά να συσκοτίσει και να διαστρεβλώσει την αλήθεια. Αυτά τα 6 χρόνια που δήθεν περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να λάμψει η αλήθεια πράγματι ΚΑΙ το δίκαιο ΚΑΙ η αλήθεια δεν ηττήθηκαν.

Αυτά τα 6 χρόνια ΚΑΙ η δικαιοσύνη αποδόθηκε ΚΑΙ η αλήθεια έλαμψε, καθώς έχουν εκδοθεί σε βάρος της από την Εισαγγελία Καβάλας και από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης 6 εισαγγελικές διατάξεις και από το Πρωτοδικείο Καβάλας και από το Εφετείο Θράκης έχουν εκδοθεί 14 δικαστικές αποφάσεις που την καταδικάζουν να καταβάλει στο Σωματείο Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών και σε μέλος του ατομικά αποζημιώσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ για την ηθική βλάβη που τους προκάλεσε με την ψευδή και συκοφαντική συμπεριφορά της.

Από τα ποσά που επιδικάζουν οι αποφάσεις μέρος ήδη έχει πληρωθεί από την ίδια, ενώ επίκειται σε βάρος της εκτέλεση και δέσμευσης της περιουσίας της και για τις υπόλοιπες αποφάσεις. Έτσι εξηγείται η συμπεριφορά της.

Αυτή είναι η πλήρης αλήθεια που αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε για να αποτρέψουμε τη μόνιμη παραποίησή της. Αυτήν την αλήθεια δεν μπορεί ούτε να αποκρύψει ούτε να διαστρεβλώσει, διότι για όλα αυτά έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη αναμφισβήτητα με δημοσιοποιημένες δικαστικές αποφάσεις και μάλιστα αμετάκλητες.

Το τι διαδίδει και με τον τρόπο που το κάνει, καθώς και τα σχόλια των τρίτων που συνοδεύουν τις αναρτήσεις της είναι ανάξιου λόγου που αφενός κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν τις λαμβάνει υπόψιν αφετέρου αναγκαία επισύρουν έννομες συνέπειες οι οποίες θα επακολουθήσουν.

Οποιαδήποτε άλλη ανάρτηση που τυχόν ακολουθήσει θα έχει ανάλογη απάντηση με στοιχεία συγκεκριμένα και αποδεδειγμένα τα οποία εξάλλου έχει δεχτεί και η Δικαιοσύνη και όχι με αναπόδεικτες μεγαλοστομίες, ασυναρτησίες και αοριστίες.