Γυμνάσιο Νέας Καρβάλης: Επίσκεψη στην Πόλη και στο Ιστορικό Ζωγράφειο Λύκειο

Οι 6 μαθητές και 3 εκπαιδευτικοί του σχολείου συμμετείχαν στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου

Το Γυμνάσιο Νέας Καρβάλης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια πολιτισμικού προγράμματος και συμμετείχε στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίου.

Η επίσκεψη έλαβε χώρα από τις 4 Απριλίου ως τις 7Απριλίου 2024 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η ομάδας αποτελούμενη από 6 μαθητές και 2 εκπαιδευτικούς και την διευθύντρια του Γυμνασίου συμμετείχε στις εργασίες του Συνεδρίου και περιηγήθηκε στους χώρους του ιστορικού Ζωγράφειου Λυκείου καθώς και στα ιστορικά μνημεία της Κωνσταντινούπολης.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Δήμητρα Εγγλέζου, οι συνοδοί καθηγητές Λεμονή Ιωάννα και Γκλάβας Εμμανουήλ και οι μαθητές: Ανθή Σακαλίδου, Μηνάς Ζαχαριάδης, Στέργιος Μπαμπαλής, Βαρβάρα Καράτοπακ, Σοφία Θωμαίδου και Αντώνης Ζοπόγλου   επιθυμούν  να ευχαριστήσουν τις εταιρείες ΣΕΛΕΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΙΚΕ & ΣΙΑ , το Εργοστάσιο Λιπασμάτων Ν. Καρβάλης (Kavala Novafert LTD) και την  Energean Oil & Gas οι οποίες κάλυψαν εξ ολοκλήρου τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των μαθητών στην Κωνσταντινούπολη. Ευχαριστούν επίσης το ζαχαροπλαστείο του κ. Ιωσηφίδη ο οποίος με την προσφορά του σε κουραμπίεδες και τσουρεκάκια γλύκανε τον δρόμο της επιστροφής.