ΔΗΠΕΘΕ προς Ιατρική Εταιρεία Καβάλας: Ευχαριστούμε για τον απινιδωτή

Ανακοίνωση για την θετική ανταπόκριση στο αίτημα για την τοποθέτηση του στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, με τον οποίο δεν θα καλύπτονται οι ανάγκες του Φεστιβάλ αλλά και όσων επισκέπτονται τον Αρχαιολογικό χώρο

Τις θερμές ευχαριστίες της προς την Ιατρική Εταιρεία Καβάλας για την τοποθέτηση απινιδωτή στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων εκφράζει με ανακοίνωση του το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Όπως τονίζεται, ο απινιδωτής δε θα καλύπτει μόνο τις ανάγκες του Φεστιβάλ Φιλίππων αλλά και όλους όσους επισκέπτονται τον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ευχαριστεί θερμά την Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, για την άμεση ανταπόκρισή της σχετικά με την προσφορά απινιδωτή που θα τοποθετηθεί στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων και θα εξυπηρετεί όχι μόνο τις ανάγκες του Φεστιβάλ Φιλίππων και των χιλιάδων θεατών που το επισκέπτονται κάθε χρόνο, αλλά και τους επισκέπτες του Αρχαιολογικού χώρου γενικότερα.

Η παρουσία του απινιδωτή δημιουργεί ασφάλεια σε όλους μας, αφού μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα ένα έκτακτο περιστατικό και να σωθεί η ζωή ενός συμπολίτη μας».