Καβάλα: Ηλικιωμένος ασθενής πέθανε στο κέντρο της πόλης. Δεν μπορούσε να περάσει το ασθενοφόρο από τον πεζόδρομο της Αβέρωφ

Οι διασώστες τον μετέφεραν με φορείο στο ασθενοφόρο το οποίο σταμάτησε στην οδό Ομονοίας, καθώς δεν μπορούσε να περάσει από τα κολονάκια

Ένας ηλικιωμένος άντρας αισθάνθηκε αδιαθεσία στην οικεία του στην οδό Αβέρωφ στο κέντρο της Καβάλας τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο σταμάτησε στην οδό Ομονοίας, καθώς το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να περάσει από τα κολονάκια για να μπει στον πεζόδρομο στον οποίο εξελίσσονται έργα για την ανάπλαση της περιοχής.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν με φορείο στο ασθενοφόρο, με τον ασθενή, ωστόσο, να καταλήγει από παθολογικά αίτια, με τον θάνατό του να διαπιστώνεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Δείτε το ρεπορτάζ του ENA Channel