«Ξεπούλησε» το περίπτερο της Καβάλας από την πρώτη κιόλας μέρα της ΕΜΙΤΤ 2017

Πρώτη ημέρα σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 για την Έκθεση Τουρισμού ΕΜΙΤΤ 2017 στην Κωνσταντινούπολη και η συμμετοχή της Καβάλας, η μοναδική από την Περιφερειακή Ενότητα και ευρύτερα την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, φαίνεται να δικαιώνει όσους αψήφησαν το φόβο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις το προηγούμενο διάστημα και βρέθηκαν σε μία από τις μεγαλύτερες Τουριστικές Εκθέσεις στον κόσμο.

Πρώτη μέρα τη έκθεσης και επικρατούσε το… αδιαχώρητο στο περίπτερο της Καβάλας, ενώ εξαντλήθηκε όλο το υλικό που έφερε μαζί της η αποστολή. Μάλιστα, η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάνοντας σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πλαισιωμένη και από φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.

«Απλά το αδιαχώρητο!!! Μοναδική ελληνική αποστολή αυτή της Καβάλας και η ευκαιρία αυτή δεν πρόκειται να χαθεί. Από την πρώτη ημέρα σχεδόν εξαντλήσαμε το υλικό που είχαμε υπολογίσει για τέσσερις ημέρες. Ευχαριστώ την επιχείρηση Χρυσανθίδη για την παρουσία της στο περίπτερό μας και τη βοήθεια για την αποστολή επιπλέον διαφημιστικού μας υλικού από την Καβάλα. Το περίπτερό μας είναι ανοιχτό σε όλους τους Καβαλιώτες επιχειρηματίες του τουρισμού και όχι μόνο. Άλλωστε η Κωνσταντινούπολη είναι μόλις τέσσερις ώρες δρόμο. Και εμείς είμαστε μόνο στην αρχή», έγραψε η κ. Ιωσηφίδου, κερδίζοντας θετικότατα σχόλια.