Είστε επαγγελματίας του Τουρισμού; Η Skye σάς κάνει δώρο περισσότερες από… 20.000 αεροφωτογραφίες!

Μάθετε πώς θα επωφεληθείτε αυτής της μοναδικής προσφοράς που μπορεί να «απογειώσει» την προβολή της τουριστικής σας επιχείρησης

Ο Τουρισμός αυξάνεται ραγδαία και στην περιοχή μας. Τα «κύματα» των επισκεπτών ιδιαίτερα του Νομού Καβάλας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης μεγαλώνουν διαρκώς, με το σύνθημα «κάθε φέτος και καλύτερα» να αποτελεί μια πραγματικότητα που τείνει να εδραιωθεί.




Όσο αυξάνεται ο Τουρισμός τόσο μεγαλώνουν και οι ανάγκες μιας τουριστικής επιχείρησης (από ένα πεντάστερο ξενοδοχείο μέχρι το σπίτι ενός ιδιώτη που ενοικιάζεται μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας τύπου airbnb) για καλύτερο και αποτελεσματικότερο marketing το οποίο στοχεύει στο να «ξεχωρίσει» και, εν τέλει, να αυξήσει τα έσοδά της.

Η Skye είναι μια νέα εταιρία που φιλοδοξεί να γίνει ο «καλύτερος φίλος» των επαγγελματιών του Τουρισμού αναδεικνύοντας την τουριστική επιχείρησή, μικρή ή μεγάλη, μέσα από τη Δημιουργία Ιστοσελίδας, τη Φωτογράφιση και το Στοχευμένο Marketing. Και τώρα, στα πρώτα της «βήματα», προχωράει στην υλοποίηση μιας μεγάλης προσφοράς που σίγουρα θα ενθουσιάσει όσους ασχολούνται με τον κλάδο του Τουρισμού.

Η Skye θέλοντας να βοηθήσει τις τουριστικές μονάδες να επικοινωνήσουν τις ομορφιές της περιοχής τους και όχι μόνο, προσφέρει εντελώς δωρεάν πρόσβαση στο φωτογραφικό της αρχείο. Όσοι σπεύσουν να επωφεληθούν αυτής της μοναδικής προσφοράς, θα αποκτήσουν απεριόριστη πρόσβαση στο αρχείο των 20.000 και πλέον αεροφωτογραφιών που τράβηξε ο καταξιωμένος Καβαλιώτης φωτογράφος Αχιλλέας Σαββόπουλος.

Διαβάστε πώς πατώντας εδώ

Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιστοσελίδες, στα κοινωνικά δίκτυα ή ακόμα και σε προωθητικά έντυπα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Σπεύσατε…