Ο Αντώνης Καραγιαννίδης απαντά στον Μάρκο Δέμπα για τα… «φέιγ-βολάν»

Ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Καβάλας δηλώνει ότι πήρε τα στοιχεία για να μπορέσει να συντάξει τον Απολογισμό και καλεί τους επιχειρηματίες να ψηφίσουν στις εκλογές «για να μην αποφασίζουν οι λίγοι»

ΟΑντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας κατήγγειλε δημόσια το μέλος της Διοίκησης Αντώνη Καραγιαννίδη ότι «παρατύπως» πήρε οικονομικά στοιχεία των μελών του Επιμελητηρίου στο σπίτι του, κάτι το οποίο χαρακτήρισε «απαράδεκτο» (διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ). Ο ίδιος ο κ. Καραγιαννίδης απαντά ότι ως Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου πήρε αυτά τα στοιχεία με σκοπό να συντάξει τον Οικονομικό Απολογισμό της θητείας του και, ούτως ή άλλως, αυτά εστάλησαν στον ίδιο με… e-mail!

 

«Εδώ έχουμε να κάνουμε με  μια εκλογική διαδικασία και πρέπει να επικεντρωθούμε σ’ αυτό το κομμάτι και να μην μπερδεύουμε πράγματα που έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα. Ζήτησα επίσης και άλλα στοιχεία προκειμένου να κάνω τον απολογισμό μου και την έρευνά μου. Αντιλαμβάνεστε ότι έχω αυτό το δικαίωμα. Για να κάνω όλη αυτή την δουλειά χρειάζομαι πολύ χρόνο. Θα έπρεπε λοιπόν να τα πάρω σπίτι μου, να κάνω ένα πρόγραμμα και αυτό είναι όλο. Ας ασχοληθούμε με την ουσία των πραγμάτων και την επόμενη μέρα», δήλωσε ο κ. Καραγιαννίδης, ζητώντας από όλους να εστιάσουν στην ουσία των επερχόμενων εκλογών και όχι στις εντυπώσεις.

«Το κυριότερο απ΄ όλα είναι πως πρέπει να κερδίσει ο επιχειρηματίας. Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα και ακόμη δεν έχει ο κόσμος να πληρώσει και την συνδρομή του Επιμελητηρίου, δίνοντας χρήματα μέχρι την τελευταία ημέρα των εκλογών. Το ποιοι έχουν πληρώσει και ποιοι όχι είναι άλλο θέμα, όταν γύρω μας βλέπουμε Επιμελητήρια να έχουν αναρτήσει καταλόγους. Σε άλλες περιοχές έχουν αναρτηθεί! Σήμερα έχουμε 20 μέρες μέχρι να τελειώσει ο χρόνος τακτοποίησης των οφειλών. Την 1η Νοεμβρίου η εκλογική επιτροπή θα βγάλει τους εκλογικούς καταλόγους δημόσια. Αυτό πάει να πεί ότι στους καταλόγους καταγράφονται όσοι έχουν δικαίωμα ψήφου, όσοι ψήφισαν το 2016. Δηλαδή τότε δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα;», αναρωτήθηκε ο κ. Καραγιαννίδης.

Η καταγγελία Δέμπα ήρθε λίγο μετά τη δημόσια ανακοίνωση του επίσης υποψήφιου προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας Παύλου Ζησίμου (διαβάστε την εδώ) η οποία έκανε λόγο για μεθόδευση της απερχόμενης Διοίκησης με στόχο να διεξαχθούν «εκλογές για λίγους». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αντώνης Καραγιαννίδης θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Ζησίμου. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από τους επιχειρηματίες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες του ερχόμενου Δεκεμβρίου. «Γιατί με το να μην πάμε να ψηφίσουμε, δίνουμε την δυνατότητα σε λίγους να αποφασίζουν. Να πάμε όλοι και να ψηφίσουμε τον καλύτερο πρόεδρο για να κάνει ό,τι καλύτερο για την επιχειρηματικότητα. Εδώ θα είμαστε για δύο μήνες ακόμη και να τα συζητάμε», συμπλήρωσε.