Τσατσούλης προς υποψηφίους προέδρους Επιμελητηρίου: Τα παράπονά σας στην Εκλογική Επιτροπή

Δελτίο Τύπου-δήλωση του απερχόμενου προέδρου του ΕΒΕ Καβάλας

Περισσεύουν τις τελευταίες μέρες τα παράπονα και οι καταγγελίες υποψήφιων προέδρων και συμβούλων αλλά και απλών μελών του Επιμελητηρίου Καβάλας για τον τρόπο διενέργειας των εκλογών του Επιμελητηρίου Καβάλας που έχουν προκηρυχθεί για τις 10, 11 και 12 Δεκεμβρίου 2017.

Τον «χορό» των αντιδράσεων άνοιξε ο υποψήφιος πρόεδρος και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση τώρα» Παύλος Ζησίμου με δύο επανωτές ανακοινώσεις του (διαβάστε τις εδώ και εδώ) στις οποίες κατήγγειλε «μία μικρή ομάδα που θέλει να ασκεί τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου» και μεθοδεύσεις που θέλουν να οδηγήσουν στη διεξαγωγή «εκλογών για λίγους».




Ο νυν αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Καβάλας και υποψήφιος πρόεδρος με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική πρωτοβουλία» Μάρκος Δέμπας απάντησε στον Παύλο Ζησίμου με… καταγγελία (διαβάστε την εδώ) κατά του Οικονομικού Επόπτη Αντώνη Καραγιαννίδη κατηγορώντας τον ότι πήρε από το Επιμελητήριο προσωπικά δεδομένα των μελών και τα έκανε… «φέιγ-βολάν».

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Καραγιαννίδης απάντησε στην καταγγελία Δέμπα (διαβάστε τις δηλώσεις του εδώ) υπογραμμίζοντας ότι τα στοιχεία τα πήρε για να κάνει τον απαραίτητο Οικονομικό Απολογισμό και αντιπαραβάλλοντας την «εν κρυπτώ» πρακτική που ακολουθεί το Επιμελητήριο Καβάλας σε σύγκριση με άλλα Επιμελητήρια που έχουν ήδη αναρτήσει λίστες με τα ταμειακώς ενήμερα μέλη τους στο διαδίκτυο.

Σήμερα, ο απερχόμενος πρόεδρος Άγγελος Τσατσούλης, προφανώς «απαντά» σε όλα τα παραπάνω (και σε άλλα, ενδεχομένως) με μία λιτή γραπτή δήλωση που «παραπέμπει» τον κάθε ενδιαφερόμενο για τον τρόπο διεξαγωγής των επιμελητηριακών εκλογών στην αρμόδια Εκλογική Επιτροπή.

Ολόκληρη η δήλωση Τσατσούλη

«Ενημερώνουμε τους υποψηφίους προέδρους και συμμετέχοντες των εκλογών του Επιμελητήριου Καβάλας 10-11-12 Δεκεμβρίου 2017 ότι, για την διενέργεια των εκλογών αποκλειστικά και μόνο υπεύθυνη είναι η εκλογική επιτροπή, που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθμ. πρωτοκόλλου 14149/10-8-2017 απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

Επομένως για οποιαδήποτε λίστα ή αίτημα παρακαλώ να απευθυνθείτε στην εκλογική επιτροπή».

Ο Πρόεδρος
Άγγελος Τσατσούλης