Στα «πλάνα» της Marriott και η Καβάλα! Ο ξενοδοχειακός κολοσσός θέλει να επεκταθεί στη Βόρεια Ελλάδα

Η παρουσία της Fraport στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» το «κλειδί» για το επενδυτικό πλάνο της πολυεθνικής εταιρίας

Oόμιλος της Marriott, ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος στην Ελλάδα, με δέκα ξενοδοχεία στην αλυσίδα της και ακόμη τρία υπό κατασκευή, εξετάζει την ένταξη ενός ή και δύο ξενοδοχείων στη Θεσσαλονίκη υπό την ομπρέλα της. Παράλληλα, στο πλάνο της ανάπτυξης της εκτός από Κρήτη, Ρόδο και Κω, περιλαμβάνονται η Χαλκιδική αλλά και άλλοι προορισμοί της Βόρειας Ελλάδας, όπως Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, αλλά και Ιωάννινα.

«Θέλουμε να είμαστε όπου έχει αεροδρόμια η Fraport», είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής Ανάπτυξης της Marriott International για Ελλάδα και Κύπρο, Νίκος Χάντζος μιλώντας στο συνέδριο Prodexpo North, στη θεματική ενότητα για την τουριστική ανάπτυξη και τις επενδυτικές Ευκαιρίες που συντόνισε η αρχισυντάκτρια της Voria.gr Αθανασία Μπίδιου.

O κ. Χάντζος αναφέρθηκε στην αύξηση του ενδιαφέροντος των ξένων ξενοδοχειακών αλυσίδων για την Ελλάδας τονίζοντας ότι υπάρχει μία στροφή των αλυσίδων προς τα παραθαλάσσια resorts. Η Marriott, που αυτή την περίοδο κατασκευάζει δύο ξενοδοχεία στην Αθήνα (Μarriott Athens και Autograph Collection) και ένα στην Πάτρα (MOXY),  μέσα από τα 30 διαφορετικά brands που διαθέτει στη φιλοξενία, ενδιαφέρεται και για ξενοδοχεία σε διαφορετικές τιμολογιακές κατηγορίες.

Πηγή: voria.gr