Η Egnatia Aviation πατάει «πόδι» στην Κοζάνη. Άμεσα ξεκινά η εκπαίδευση των πρώτων πιλότων [βίντεο]

Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας σε τηλεοπτικό σταθμό της πόλης - «Θερμό» καλωσόρισμα της Σχολής και από τον δήμαρχο Κοζάνης

Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 θα ξεκινήσει στην πόλη της Κοζάνης η θεωρητική εκπαίδευση του πρώτου «γκρουπ» 52 υποψήφιων πιλότων από την Egnatia Aviation στο πλαίσιο της συνεργασίας της Σχολής με τις Ιρακινές Αερογραμμές, με τα πρακτικά μαθήματα να έχουν προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2019 στο αεροδρόμιο «Φίλιππος».

Για τον σκοπό αυτό, η εταιρία έχει ήδη νοικιάσει γραφεία αλλά και διαμερίσματα στα οποία θα φιλοξενηθούν οι εκπαιδευόμενοι στην πόλη της Κοζάνης, ενώ η δραστηριότητά της στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας αναμένεται να «ενταθεί» από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την άφιξη και νέων υποψήφιων πιλότων.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Egnatia Aviation Δημήτρης Λυμπεράκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kozani TV. Στην ίδια εκπομπή το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης ο οποίος μίλησε για μια συνεργασία που μόνο οφέλη μπορεί να έχει για την τοπική κοινωνία.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Λυμπεράκη-Ιωαννίδη παρακάτω: