Manos Gerakinis Parfums: Άρωμα… Καβάλας στο Λονδίνο [φωτογραφίες]

Ο εμπνευστής αρωμάτων, Μάνος Γερακίνης, ταξίδεψε την γενέτειρά του και την Ελλάδα στην καρδιά της πρωτεύουσας της Αγγλίας, κερδίζοντας και πάλι τις εντυπώσεις

Τον Μάνο τον Γερακίνη τον γνωρίσαμε το καλοκαίρι. Γνωρίσαμε τον χαρακτήρα του, «μυρίσαμε» τα αρώματά του, γευτήκαμε το όραμά του, «συστηθήκαμε» με την αγάπη του για τη γενέτειρά του, την Καβάλα (διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Μάνου και επισκεφτείτε εδώ τη σελίδα του). Όμως μια συνέντευξη δεν περικλείει τις φιλοδοξίες του Μάνου, όπως ακριβώς ένα μπουκάλι από τα αρώματά του… Και οι αποδείξεις συνεχείς και τρανές.

Σε μια prive εκδήλωση στην καρδιά του Λονδίνου, ο πολυτελής οίκος αρωμάτων Manos Gerakinis λάνσαρε με επιτυχία τις δημιουργίες του. Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα εκλεκτών αρωμάτων, οι παρευρισκόμενοι πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα γεμάτο μυρωδιές. Τα αρώματα του οίκου τα οποία βασίζονται στη διάρκεια και στην ποιότητα, έχουν τη μοναδική ικανότητα να ταξιδεύουν όποιον τα φοράει




Άνθρωποι των media της Μεγάλης Βρετανίας, διεθνείς perfume bloggers, αλλά και Έλληνες επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον δημιουργό, Μάνο Γερακίνη και να ταξιδέψουν μαζί του σε λίγα μόλις λεπτά: στις αραβικές αγορές, σε γιαπωνέζικους κήπους με λουλούδια, αλλά και στα ελληνικά νησιά.

Από την εκδήλωση δεν έλειψε το κέφι, οι φυσσαλίδες, αλλά και τα τριαντάφυλλα. Ειδική μνεία έγινε στο Rose Poetique, το τελευταίο άρωμα το οποίο λάνσαρε ο Μάνος και το οποίο περιέχει ρόδο Δαμασκού, αλλά και λάβδανο από την ελληνική φύση.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση των αρωμάτων στο Λονδίνο

Φωτογραφίες: Σουγλής Λάζαρος