Μακάριος Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατασκευάζει πλευρικούς σταθμούς διοδίων σε Γαληψό, Νέα Καρβάλη και Ελευθερούπολη [φωτογραφίες]

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας σχολιάζει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «κατασκευάζει» και ένα άλλοθι «για να μπορεί την επόμενη κιόλας της εκλογής της νέας κυβέρνησης της ΝΔ να κατεβάσει στους δρόμους το κίνημα Δεν πληρώνω»

Ο υποψήφιος βουλευτής Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή την κατασκευή πλευρικών διοδίων στους κόμβους της Γαληψού, της Ελευθερούπολης-Εξοχής και της Νέας Καρβάλης, κάνει λόγο για «προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» και σχολιάζει ότι «έναν μήνα πριν τις εθνικές εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ “τρέχει” να ολοκληρώσει τις εργασίες για να λειτουργήσουν άμεσα, για να μπορεί την επόμενη κιόλας της εκλογής της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να κατεβάσει στους δρόμους το κίνημα «Δεν πληρώνω», ένα κίνημα που το έχει μετατρέψει σε… “Πληρώστε περισσότερα”».

Η δήλωση του Μακάριου Λαζαρίδη

«Οι τελευταίες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είναι, δυστυχώς, ενδεικτικές της υποκρισίας, της αλαζονείας και της προσπάθειας εξαπάτησης των πολιτών που χαρακτηρίζει αυτήν την κυβέρνηση εδώ και τέσσερα χρόνια. Η κυβέρνηση έχει υπογράψει σύμβαση, παραμονή των εκλογών, για την κατασκευή 2 μετωπικών και 43 πλευρικών σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό. Μάλιστα υπάρχουν σταθμοί, όπως στο Ωραιόκαστρο και την Ασπροβάλτα, που έχουν κατασκευαστεί, αλλά δεν έχουν λειτουργήσει.

Στην περιοχή της Καβάλας, με τη διαδικασία του επείγοντος, κατασκευάζονται οι πλευρικοί σταθμοί της Νέας Καρβάλης, της Ελευθερούπολης-Εξοχής και της Γαληψού.

Επί τέσσερα χρόνια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε στα χαρτιά την κατασκευή των σταθμών. Έναν μήνα πριν τις εθνικές εκλογές, “τρέχει” να ολοκληρώσει τις εργασίες για να λειτουργήσουν άμεσα, για να μπορεί την επόμενη κιόλας της εκλογής της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να κατεβάσει στους δρόμους το κίνημα «Δεν πληρώνω», ένα κίνημα που το έχει μετατρέψει σε… “Πληρώστε περισσότερα”! Όμως, να ξέρουν καλά ότι οι πολίτες έχουν μνήμη, κρίση και γνωρίζουν πολύ καλά τις ύπουλες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Έλληνες αξίζουμε πολύ καλύτερα.