Νέος πρόεδρος του ΒΙΟΠΑ Καβάλας ο Παύλος Τσουμάκης [όλα τα ονόματα του ΔΣ]

Ο νεαρός επιχειρηματίας και πρόεδρος του Τμήματος Μεταποίησης του Επιμελητηρίου Καβάλας στο «τιμόνι» του «πολύπαθου» οργανισμού με στόχο «να βγει από το τέλμα και να εκπληρώσει τον σκοπό του»

Πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 Αυτόκλητη  Γενική Συνέλευση του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας με την παρουσία του συνόλου των εταίρων, της Περιφέρειας ΑΜΘ εκπροσωπούμενη από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, του Δήμου Καβάλας εκπροσωπούμενου από τον Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη και του Επιμελητηρίου με εκπρόσωπο τον Πρόεδρο Μάρκο Δέμπα.

Το θέμα της Γενικής Συνέλευσης ήταν η εκλογή και σύσταση σε σώμα του νέου ΔΣ του ΒΙΟΠΑ.




Η Περιφέρεια ΑΜΘ πρότεινε τρία μέλη, τους κ.κ. Παύλο Τσουμάκη, Κυριάκο Μπάη και Αβραάμ Δημητριάδη, εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας είναι ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καβάλας ο Πρόεδρος Μάρκος Δέμπας.

Ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση, έγιναν δεκτά τα νέα μέλη και έγινε σύσταση σε σώμα του νέο ΔΣ του ΒΙΟΠΑ με την ακόλουθη σύνθεση:

  • Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Παύλος Τσουμάκης
  • Α΄ Αντιπρόεδρος: Μάρκος Δέμπας
  • Β΄ Αντιπρόεδρος: Θόδωρος Μουριάδης
  • Μέλη: Κυριάκος Μπάης και Αβραάμ Δημητριάδης

Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας σημειώνει σχετικά: «Μετά από 5 χρόνια αδράνειας, το νέο ΔΣ αναλαμβάνει το δύσκολο έργο ανάπτυξης του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας και της στήριξης της επιχειρηματικότητας. Και οι τρείς φορείς θα είναι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει από σήμερα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Αντωνιάδη και τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θόδωρο Μουριάδη για την μεγάλη και ουσιαστική προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα διοίκησης και την άψογη συνεργασία που είχαμε  προκειμένου το ΒΙΟΠΑ να βγει από το τέλμα και να εκπληρώσει τον σκοπό για τον οποίον το ξεκινήσαμε πριν από χρόνια».