Στην Καβάλα ο Όμιλος Κοπελούζου. «Ενεργειακό» γεύμα με Φάνον και Φραγκογιάννη στο Imaret

Στο «τραπέζι» Ελλήνων και Αμερικανών οι ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης

Στην Καβάλα έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου 2020 ο Χρήστος Κοπελούζος μαζί με στελέχη του ομώνυμου επιχειρηματικού ομίλου. Ο γιος του Δημήτρη Κοπελούζου κατευθύνθηκε στη χερσόνησο της Παναγίας και συγκεκριμένα στο Imaret, εκεί όπου από το βράδυ της προηγούμενης μέρας βρίσκεται αμερικανική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Αμερικανό υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για τα ενεργειακά Φράνσις Φάνον και ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Έλληνα υφυπουργό Εξωτερικών Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας Κώστα Φραγκογιάννη [διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ].

Οι τρεις πλευρές παρακάθισαν σε γεύμα σε αίθουσα του ιστορικού μνημείου-ξενοδοχείου με το «μενού», για άλλη μια φορά, να περιστρέφεται γύρω από τα ενεργειακά και επενδυτικά θέματα.




Ο Όμιλος Κοπελούζου με δραστηριότητες στην Ενέργεια, τη Διαχείριση Αποβλήτων, τα ενεργειακά έργα, το φυσικό αέριο καθώς και την εκμετάλλευση εκθεσιακών χώρων και αεροδρομίων δραστηριοποιείται ήδη στην Αλεξανδρούπολη [LNG], ενώ σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα [Καθημερινή, 28.09.2020]  φέρεται να «ενδιαφέρεται» και για την υπο-παραχώρηση του εμπορικού λιμανιού «Φίλιππος Β΄» της Καβάλας.