Παύλος Τσουμάκης: «Καθαρό» από χρέη το Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας!

Ο πρόεδρος της εταιρίας έκανε γνωστό πως η Διοίκηση της ΒΙΟΠΑΚ ΑΕ κατάφερε και «καθάρισε» την εταιρία από τα χρέη που την κρατούσαν «βαλτωμένη» για χρόνια!

Το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουλίου 2022 η Διοίκηση του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας παρέδωσε ένα αυτόνομο πυροσβεστικό σύστημα προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παραρτήματος Νομού Καβάλας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης παράδοσης, ο πρόεδρος της ΒΙΟΠΑΚ ΑΕ Παύλος Τσουμάκης, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ έκανε γνωστό ότι η κίνηση αυτή συμπίπτει χρονικά με την τακτοποίηση όλων των χρεών της εταιρίας όχι μόνον προς τους φορολογικούς και ασφαλιστικούς φορείς αλλά και με την επιτυχή έκβαση στην υπόθεση του τραπεζικού χρέους που «απειλούσε» με κατάσχεση το Βιοτεχνικό Πάρκο.

Υπενθυμίζεται ότι η Διοίκηση της εταιρίας πέτυχε πρόσφατα τη διαγραφή μεγάλου μέρους του τραπεζικού χρέους που «κληρονόμησε» από παλαιότερο δανεισμό μετά από πολύμηνη διαπραγμάτευση με την εταιρία διαχείρισης του χρέους.

Σύμφωνα με τη σημερινή δήλωση του Παύλου Τσουμάκη, φαίνεται πως η Διοίκηση της ΒΙΟΠΑΚ ΑΕ κατάφερε να «κλείσει» και αυτό το κεφάλαιο με περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη διευθέτηση του τραπεζικού χρέους να αναμένονται το προσεχές διάστημα.