Χριστιάνα Καλογήρου από KavalaExpo: Θερμά συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο της Καβάλας για τις δράσεις του

Η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης, ενώ προηγήθηκε συνάντηση για θέματα του πρωτογενούς τομέα και τη στήριξη των παραγωγών

Στην Καβάλα βρέθηκε η Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου, προκειμένου να δώσει το «παρών» στα εγκαίνια της KavalaExpo 2022 [δείτε εδώ φωτογραφίες από τα εγκαίνια].

Νωρίτερα παραβρέθηκε σε συνάντηση με τοπικούς φορείς για θέματα του πρωτογενούς τομέα, τη στήριξη των παραγωγών και την ενίσχυση των τοπικών προϊόντων. Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο υπεύθυνος του Γενικού Εμπορικού Μητρώου του Επιμελητηρίου Καβάλας, Γιάννης Κούτρας, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Καβάλας, Κωνσταντίνος Λεπίδας, ο πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Καβάλας, Νικόλαος Δημόπουλος, ο εκπρόσωπος των Αγροτών και μέλος του ΔΣ της ΕΘΕΑΣ, Σάββας Αργυράκης και ο Γενικός Διευθυντής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Σωτήριος Παπαδόπουλος.

«Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Επιμελητήριου, Μάρκο Δέμπα και σε όλα τα μέλη για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους. Συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για να πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο», ανέφερε η ίδια με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.